Del fra: : :  
14.05.2024 kl. 13:00
Møde i salen
Møde nr. 92 i salen

1) Spørgetime med statsministeren

Spørgetime med statsministeren.

2) Fremme af F 36 om regeringens fremtidige energi- og forsyningspolitiske initiativer

Forespørgsel til klima-, energi- og forsyningsministeren om regeringens fremtidige energi- og forsyningspolitiske initiativer. Af Lea Wermelin (S), Linea Søgaard-Lidell (V), Lise Bech (DD), Signe Munk (SF), Steffen W. Frølund (LA), Henrik Frandsen (M), Dina Raabjerg (KF), Søren Egge Rasmussen (EL), Samira Nawa (RV), Morten Messerschmidt (DF) og Torsten Gejl (ALT).

3) 3. behandling af L 112

Forslag til lov om anlæg af en tredje Limfjordsforbindelse. Af transportministeren (Thomas Danielsen).

4) 3. behandling af L 113 om udbygning af E20 Amagermotorvejen

Forslag til lov om udbygning af E20 Amagermotorvejen. Af transportministeren (Thomas Danielsen).

5) 3. behandling af L 131 om forlængelse af de udvidede frihedsgrader på folkeskoleområdet i skoleåret 2024/25

Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen. (Forlængelse af de udvidede frihedsgrader om afkortning af skoleugens længde og målsætningen om fuld kompetencedækning i skoleåret 2024/25). Af børne- og undervisningsministeren (Mattias Tesfaye).

6) 3. behandling af L 140 om mere fleksible rammer til at tilrettelægge forberedende grunduddannelse m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om forberedende grunduddannelse, lov om institutioner for forberedende grunduddannelse, lov om kommunal indsats for unge under 25 år og forskellige andre love. (Mere fleksible rammer til at tilrettelægge forberedende grunduddannelse og smidigere overgang til den forberedende grunduddannelse m.v.). Af børne- og undervisningsministeren (Mattias Tesfaye).

7) 3. behandling af L 141 om hjemtagelse af elevstøtte og præcisering af tilskudsbetingelser vedrørende visse skoler

Forslag til lov om ændring af lov om efterskoler og frie fagskoler og lov om friskoler og private grundskoler m.v. (Hjemtagelse af elevstøtte og præcisering af tilskudsbetingelser). Af børne- og undervisningsministeren (Mattias Tesfaye).

8) 3. behandling af L 109 om forlængelse af velfærdsaftalerne på ældreområdet

Forslag til lov om ændring af lov om velfærdsaftaler på ældreområdet. (Forlængelse af velfærdsaftalerne på ældreområdet). Af ældreministeren (Mette Kierkgaard).

9) 2. (sidste) behandling af B 109 om dansk udtrædelse af Energichartertraktaten

Forslag til folketingsbeslutning om dansk udtrædelse af Energichartertraktaten (ECT). Af klima-, energi- og forsyningsministeren (Lars Aagaard).

10) 2. behandling af L 106 om styrkelse af økonomisk tilsyn og takstkontrol m.v. i vandsektoren

Forslag til lov om ændring af vandsektorloven, lov om vandforsyning m.v., lov om betalingsregler for spildevandsforsyningsselskaber m.v. og lov om kommuners afståelse af vandselskaber. (Styrkelse af økonomisk tilsyn og takstkontrol m.v. i vandsektoren). Af klima-, energi- og forsyningsministeren (Lars Aagaard).

11) 2. behandling af L 138 om udmøntning af dele af aftale om reform af personskat

Forslag til lov om ændring af personskatteloven, ligningsloven og forskellige andre love. (Udmøntning af dele af aftale om reform af personskat). Af skatteministeren (Jeppe Bruus).

12) 1. behandling af B 188 om at undersøge behovet for en revision af den samtykkebaserede voldtægtsbestemmelse

Forslag til folketingsbeslutning om at undersøge behovet for en revision af den samtykkebaserede voldtægtsbestemmelse. Af Mette Thiesen (DF) m.fl.

13) 1. behandling af B 139 om anpg-kameraer til scanning af udenlandske nummerplader for ubetalte bøder m.v. ved de danske grænser

Forslag til folketingsbeslutning om anpg-kameraer til scanning af udenlandske nummerplader for ubetalte bøder og parkeringsafgifter ved de danske grænser. Af Betina Kastbjerg (DD) m.fl.

14) 1. behandling af B 143 om resultatbetaling til en social effekt-investering i forebyggelse af recidiv blandt indsatte m.v.

Forslag til folketingsbeslutning om resultatbetaling til en social effekt-investering i forebyggelse af recidiv blandt indsatte og varetægtsfængslede. Af Mai Mercado (KF) og Søren Pape Poulsen (KF).

15) 1. behandling af B 187 om at give bolig- og grundejerforeninger og lign. adgang til at hyre indbrudsvagter

Forslag til folketingsbeslutning om at give bolig- og grundejerforeninger og lign. adgang til at hyre indbrudsvagter. Af Mai Mercado (KF), Steffen Larsen (LA), Betina Kastbjerg (DD) og Mikkel Bjørn (DF) m.fl.

16) 1. behandling af B 159 om at styrke politiets indsats mod hadforbrydelser

Forslag til folketingsbeslutning om at styrke politiets indsats mod hadforbrydelser. Af Rosa Lund (EL) m.fl.

17) 1. behandling af B 160 om en ny undersøgelse af falske anmeldelser og anklager i voldtægtssager

Forslag til folketingsbeslutning om en ny undersøgelse af falske anmeldelser og anklager i voldtægtssager. Af Karina Lorentzen Dehnhardt (SF), Steffen Larsen (LA), Betina Kastbjerg (DD), Mai Mercado (KF), Rosa Lund (EL), Zenia Stampe (RV), Mette Thiesen (DF) og Torsten Gejl (ALT) m.fl.

18) 1. behandling af B 173 om at kompetencen til at nedlægge påstand om udvisning udvides til domstolene

Forslag til folketingsbeslutning om, at kompetencen til at nedlægge påstand om udvisning udvides til domstolene. Af Mikkel Bjørn (DF) m.fl.

19) 1. behandling af L 189 om videreførelse af gældende tandskadeerstatningsordning

Forslag til lov om ændring af lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet. (Videreførelse af gældende tandskadeerstatningsordning m.v.). Af indenrigs- og sundhedsministeren (Sophie Løhde).