Del fra: : :  
07.05.2021 kl. 10:00
Møde i salen
Møde nr. 111 i salen

1) Fremme af F 63 om rigsfællesskabets muligheder og udfordringer

Forespørgsel til statsministeren om rigsfællesskabets muligheder og udfordringer. Af Tanja Larsson (S), Bertel Haarder (V), Søren Espersen (DF), Martin Lidegaard (RV), Karsten Hønge (SF), Christian Juhl (EL), Rasmus Jarlov (KF), Peter Seier Christensen (NB), Henrik Dahl (LA), Torsten Gejl (ALT), Aaja Chemnitz Larsen (IA), Aki-Matilda Høegh-Dam (SIU), Sjúrður Skaale (JF) og Edmund Joensen (SP) m.fl.

2-3) 1. beh. af B295 og B297 om danske militære bidrag til Guineabugten og om danske militære bidrag til Operation Barkhane i Sahelregionen

Punkt 2 og 3 behandles sammen. Forslag B 295 til folketingsbeslutning om danske militære bidrag til Guineabugten. Forslag B 297 til folketingsbeslutning om danske militære bidrag til Operation Barkhane i Sahelregionen. Af udenrigsministeren (Jeppe Kofod).

3) 1. behandling af B 297 om danske militære bidrag til Operation Barkhane i Sahelregionen.

Forslag til folketingsbeslutning om danske militære bidrag til Operation Barkhane i Sahelregionen. Af udenrigsministeren (Jeppe Kofod).

4) 1. behandling af L 222 om nyt uafhængigt tilsyn med bevismidler og udvidelse af politiklageordningen m.v.

Forslag til lov om ændring af retsplejeloven. (Nyt uafhængigt tilsyn med bevismidler, udvidelse af politiklageordningen og justering af ordningen med fartbøder til politiets personale i forbindelse med udrykningskørsel som led i tjenesten). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

5) 1. beh. af L223 om ændring af reglerne om forbrugerkøb som følge af implementering af varedirektivet og direktivet om digitalt indhold

Forslag til lov om ændring af købeloven og lov om markedsføring. (Ændring af reglerne om forbrugerkøb som følge af implementering af varedirektivet og direktivet om digitalt indhold). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

6) 1. behandling af B 177 om oprettelse af bestyrelser på en række kunstneriske uddannelser

Forslag til folketingsbeslutning om oprettelse af bestyrelser på en række kunstneriske uddannelser. Af Birgitte Bergman (KF), Kim Valentin (V) og Morten Messerschmidt (DF) m.fl.

7) 1. behandling af B 254 om bedre lokal repræsentation i bestyrelserne for de regionale teatre, spillesteder m.v.

Forslag til folketingsbeslutning om bedre lokal repræsentation i bestyrelserne for de regionale teatre, spillesteder m.v. Af Charlotte Broman Mølbæk (SF) og Jacob Mark (SF).