Del fra: : :  
28.10.2021 kl. 10:00
Møde i salen
Møde nr. 11 i salen

1) Fortsættelse af F8 om ændring af den danske 3-årsregel for familiesammenføring til flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus

Forespørgsel til udlændinge- og integrationsministeren om ændring af den danske 3-årsregel for familiesammenføring til flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus til en 2-årsregel. (Hasteforespørgsel). Af Kristian Thulesen Dahl (DF) m.fl.

2) 2. behandling af L 3 om omstillingsperiode ved overgang til en ny digital postløsning

Forslag til lov om ændring af lov om Digital Post fra offentlige afsendere. (Omstillingsperiode ved overgang til en ny digital post-løsning). Af finansministeren (Nicolai Wammen).

3) 2. behandling af L 17 om særlig adgang til oplysninger fra Rigsarkivet for ansøgere af tidlig pension m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Særlig adgang til oplysninger fra Rigsarkivet for ansøgere af tidlig pension m.v.). Af beskæftigelsesministeren (Peter Hummelgaard).

4) 2. behandling af L 35 om håndtering af faglige udfordringer som følge af covid-19 hos folkeskoleelever i skoleåret 2021/22

Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen. (Frihedsgrader til håndtering af faglige udfordringer som følge af covid-19 hos elever i folkeskolen i skoleåret 2021/22). Af børne- og undervisningsministeren (Pernille Rosenkrantz-Theil).

5) 1. beh. af L 28 om geografisk afgrænsning og myndighedsgodkendelse af kommunal fjernkølingsvirksomhed m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om fjernkøling. (Geografisk afgrænsning og myndighedsgodkendelse af kommunal fjernkølingsvirksomhed, dataindberetningskrav og ophævelse af synergikrav). Af klima-, energi- og forsyningsministeren (Dan Jørgensen).

6) 1. beh. af L 30 om stop for efterforskning og indvinding af kulbrinter efter 2050, stop for nye udbudsrunder m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Danmarks undergrund. (Stop for efterforskning og indvinding af kulbrinter efter 2050, stop for nye udbudsrunder, indskrænkning af olie- og gasområdet m.v.). Af klima-, energi- og forsyningsministeren (Dan Jørgensen).

7) 1. behandling af L 25 om forbud mod betaling for vælgererklæringer og stillerunderskrifter m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget, lov om valg af danske medlemmer til Europa-Parlamentet og lov om kommunale og regionale valg. (Forbud mod betaling for vælgererklæringer og stillerunderskrifter samt krav om godkendelse af navneændring for opstillingsberettigede partier m.v.). Af indenrigs- og boligministeren (Kaare Dybvad Bek).

8-10) 1. behandling af L 47, L 48 og L 49 om lejeloven, lov om boligforhold m.v.

Punkt 8-10 behandles sammen. Forslag til lov om leje. Forslag til lov om boligforhold. Forslag til lov om ændring af lov om leje af almene boliger, lov om almene boliger m.v., lov om boliger for ældre og personer med handicap og forskellige andre love. (Konsekvensrettelser som følge af lov om leje og lov om boligforhold samt opsigelse af fremlejegivere i almene boliger). Af indenrigs- og boligministeren (Kaare Dybvad Bek).

9) 1. behandling af L 48 om boligforhold

Forslag til lov om boligforhold. Af indenrigs- og boligministeren (Kaare Dybvad Bek).

10) 1. behandling af L 49 om konsekvensrettelser som følge af ny lejelov og lov om boligforhold

Forslag til lov om ændring af lov om leje af almene boliger, lov om almene boliger m.v., lov om boliger for ældre og personer med handicap og forskellige andre love. (Konsekvensrettelser som følge af lov om leje og lov om boligforhold samt opsigelse af fremlejegivere i almene boliger). Af indenrigs- og boligministeren (Kaare Dybvad Bek).

11) 1. behandling af L 46 om ændring af postloven

Forslag til lov om ændring af postloven. (Hjemmel til at sanktionere overtrædelse af indberetningsforpligtelser efter forordning om grænseoverskridende pakkeleveringstjenester). Af transportministeren (Benny Engelbrecht).

12) 1. behandling af L 50 om udskydelse af revisionsbestemmelse i lov om trossamfund uden for folkekirken

Forslag til lov om ændring af lov om trossamfund uden for folkekirken. (Udskydelse af revisionsbestemmelse). Af kirkeministeren (Ane Halsboe-Jørgensen).