Del fra: : :  
09.11.2021 kl. 13:00
Møde i salen
Møde nr. 13 i salen

1) Udvidet spørgetime med statsministeren

Udvidet spørgetime med statsministeren.

2) Fremme af F 12 om at genskabe slettede sms’er

Forespørgsel til justitsministeren og justitsministeren om at genskabe slettede sms’er. (Hasteforespørgsel). Af Mona Juul (KF) og Per Larsen (KF).

3) 3. behandling af L 3 om omstillingsperiode ved overgang til en ny digital postløsning

Forslag til lov om ændring af lov om Digital Post fra offentlige afsendere. (Omstillingsperiode ved overgang til en ny digital post-løsning). Af finansministeren (Nicolai Wammen).

4) 3. beh. af L 35 om håndtering af faglige udfordringer som følge af covid-19 hos folkeskoleelever i skoleåret 2021/22

Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen. (Frihedsgrader til håndtering af faglige udfordringer som følge af covid-19 hos elever i folkeskolen i skoleåret 2021/22). Af børne- og undervisningsministeren (Pernille Rosenkrantz-Theil).

5) 3. behandling af L 17 om særlig adgang til oplysninger fra Rigsarkivet for ansøgere af tidlig pension m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Særlig adgang til oplysninger fra Rigsarkivet for ansøgere af tidlig pension m.v.). Af beskæftigelsesministeren (Peter Hummelgaard).

6) 2. beh. af L42 om forskellige ændringer i lov om dansk indfødsret og ophævelse af lov om indfødsretsprøven af 2015

Forslag til lov om ændring af lov om dansk indfødsret og ophævelse af lov om indfødsretsprøven af 2015. (Afskaffelse af erklæringsadgangen for naturaliserede nordiske statsborgere mellem 18 og 23 år, adgang for børn af dansksindede sydslesvigere til at blive danske statsborgere som biperson, spørgsmål om danske værdier i en indfødsretsprøve, bemyndigelse til at fastsætte nærmere regler om udveksling af håndtryk ved en grundlovsceremoni og forhøjelse af gebyret, der betales ved indgivelse af en ansøgning om dansk statsborgerskab ved naturalisation). Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).

7) 2. beh. af L 43 om midlertidig opholdstilladelse til personer, der i Afghanistan har bistået danske myndigheder m.v.

Forslag til lov om midlertidig opholdstilladelse til personer, der i Afghanistan har bistået danske myndigheder m.v. Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).

8) 2. beh. af L26 om Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v.

Forslag til lov om Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v. på Kulturministeriets område. Af kulturministeren (Ane Halsboe-Jørgensen).

9) 1. behandling af L 52 om styrkelse af passikkerheden m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om pas til danske statsborgere m.v. og lov om Det Centrale Personregister. (Styrkelse af passikkerheden m.v.). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

10) 1. beh. af L51 om ophævelse af ophørsklausul for foranstaltninger til at forebygge og inddæmme smitte med covid-19 m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om ændring af kriminallov for Grønland og retsplejelov for Grønland. (Ophævelse af ophørsklausul for foranstaltninger til at forebygge og inddæmme smitte med covid-19 m.v.). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

11) 1. beh. af L 54 om identifikation af aktionærer, videregivelse af oplysninger og lettelse af udøvelsen af aktionærrettigheder

Forslag til lov for Grønland om identifikation af aktionærer, videregivelse af oplysninger og lettelse af udøvelsen af aktionærrettigheder. Af erhvervsministeren (Simon Kollerup).

12) Forhandling af R 6 om regional- og landdistriktspolitisk redegørelse 2021

Indenrigs- og boligministerens regional- og landdistriktspolitiske redegørelse 2021.

13) 1. behandling af L 55 om regulering af bidragssatsen til barselsudligningsordningen

Forslag til lov om ændring af barselsudligningsloven. (Regulering af bidragssatsen til barselsudligningsordningen). Af beskæftigelsesministeren (Mattias Tesfaye, fg.).

14) 1. behandling af L 56 om indfødsrets meddelelse

Forslag til lov om indfødsrets meddelelse. Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).

15) Forhandling af R 4 om samarbejdet i Arktis

Udenrigsministerens redegørelse om samarbejdet i Arktis.