Del fra: : :  
11.11.2021 kl. 10:00
Møde i salen nr. 15
Møde nr. 15 i salen

1-2) Fremme af F 10 og F 11 om at øge blodsikkerheden ved brug af patogenreduktion og om historieskrivning i statsligt regi

Punkt 1 og 2 behandles sammen. Forespørgsel F 10 til sundhedsministeren om at øge blodsikkerheden ved brug af patogenreduktion. Af Liselott Blixt (DF) og Karina Adsbøl (DF). Forespørgsel F 11 til kulturministeren om historieskrivning i statsligt regi. Af Henrik Dahl (LA) og Morten Messerschmidt (DF).

2) Fremme af F 11 om historieskrivning i statsligt regi

Forespørgsel til kulturministeren om historieskrivning i statsligt regi. Af Henrik Dahl (LA) og Morten Messerschmidt (DF).

3) Fortsættelse [afstemning] af F 12 om at genskabe slettede sms’er

Forespørgsel til justitsministeren om at genskabe slettede sms’er. (Hasteforespørgsel). Af Mona Juul (KF) og Per Larsen (KF).

4) 3. behandling af L 42 A om adgang for børn af dansksindede sydslesvigere til at blive danske statsborgere som biperson

Forslag til lov om ændring af lov om dansk indfødsret. (Adgang for børn af dansksindede sydslesvigere til at blive danske statsborgere som biperson). Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).

5) 3. behandling af L 42 B om forskellige ændringer i lov om dansk indfødsret og ophævelse af lov om indfødsretsprøven af 2015

Forslag til lov om ændring af lov om dansk indfødsret og ophævelse af lov om indfødsretsprøven af 2015. (Afskaffelse af erklæringsadgangen for naturaliserede nordiske statsborgere mellem 18 og 23 år, spørgsmål om danske værdier i en indfødsretsprøve, bemyndigelse til at fastsætte nærmere regler om udveksling af håndtryk ved en grundlovsceremoni og forhøjelse af gebyret, der betales ved indgivelse af en ansøgning om dansk statsborgerskab ved naturalisation). Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).

6) 3. behandling af L 43 om midlertidig opholdstilladelse til personer, der i Afghanistan har bistået danske myndigheder m.v.

Forslag til lov om midlertidig opholdstilladelse til personer, der i Afghanistan har bistået danske myndigheder m.v. Af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye).

7) 3. behandling af L 26 m Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v.

Forslag til lov om Slots- og Kulturstyrelsens kontrol og tilsyn med covid-19-kompensationsordninger m.v. på Kulturministeriets område. Af kulturministeren (Ane Halsboe-Jørgensen).

8) 2. behandling af L 1 om finanslov for finansåret 2022

Forslag til finanslov for finansåret 2022. Af finansministeren (Nicolai Wammen).

9) 2. behandling af L 2 om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2025

Forslag til lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2025. Af finansministeren (Nicolai Wammen).

10) Eventuelt: 1. behandling af L 61 om forlængelse af lovens gyldighed i forbindelse med covid-19

Forslag til lov om ændring af lov om midlertidige foranstaltninger på børne- og undervisningsområdet og folkehøjskoleområdet og for den frie folkeoplysende virksomhed til forebyggelse og afhjælpning i forbindelse med covid-19. (Forlængelse af lovens gyldighed). Af børne- og undervisningsministeren (Pernille Rosenkrantz-Theil).

11) 1. behandling af L 57 om lov om velfærd

Forslag til lov om velfærd. Af finansministeren (Nicolai Wammen).

12) 1. behandling af B 4 om friere rammer til økonomisk planlægning i regionerne, kommunerne og staten

Forslag til folketingsbeslutning om friere rammer til økonomisk planlægning i regionerne, kommunerne og staten. Af Søren Søndergaard (EL) m.fl.

13) 1. behandling af B 10 om ændring af lovgivning for hadforbrydelser i Danmark (borgerforslag)

Forslag til folketingsbeslutning om ændring af lovgivning for hadforbrydelser i Danmark (borgerforslag). Af Leif Lahn Jensen (S), Karsten Lauritzen (V), Peter Skaarup (DF), Karsten Hønge (SF), Andreas Steenberg (RV), Peder Hvelplund (EL), Mai Mercado (KF), Peter Seier Christensen (NB), Ole Birk Olesen (LA), Torsten Gejl (ALT), Jens Rohde (KD), Aaja Chemnitz Larsen (IA), Susanne Zimmer (UFG), Uffe Elbæk (UFG) og Sikandar Siddique (UFG).