Del fra: : :  
07.12.2021 kl. 13:00
Møde i salen
Møde nr. 30 i salen

1) Spørgsmål om meddelelse af orlov og indkaldelse af stedfortræder

Spørgsmål om meddelelse af orlov til og indkaldelse af stedfortræder for medlem af Folketinget Edmund Joensen (SP).

2) Indstilling fra Udvalget til Valgs Prøvelse

Godkendelse af stedfortræder som midlertidigt medlem af Folketinget for Edmund Joensen (SP)

3) Fortsættelse [afstemning] af F 6 om regeringens målsætninger ift. brug af nye behandlingsformer i psykiatrien m.v.

Forespørgsel til sundhedsministeren om regeringens målsætninger i forhold til brug af nye behandlingsformer i psykiatrien og til styrkelsen af den mentale sundhed. Af Trine Torp (SF) og Kirsten Normann Andersen (SF).

4) Udvidet spørgetime med statsministeren

Udvidet spørgetime med statsministeren.

5) 2. beh. af L 27 om forenkling og præcisering af regler om finansiering, mellemkommunal refusion og satsregulering m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område, lov om social service og lov om bekæmpelse af ungdomskriminalitet. (Forenkling og præcisering af regler om finansiering, mellemkommunal refusion og satsregulering m.v.). Af social- og ældreministeren (Astrid Krag)

6) 2. beh. af L20 om rammerne for indskrænkninger i adgangen til luftfart og for tildeling af tilladelse til at udføre ruteflyvning m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om luftfart. (Præcisering af rammerne for indskrænkninger i adgangen til luftfart og for tildeling af tilladelse til at udføre ruteflyvning, hjemmel til krav om sikkerhedsgodkendelser m.v.). Af transportministeren (Benny Engelbrecht).

7) 2. behandling af L 15 om styrket indsats mod stalking

Forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven og lov om tilhold, opholdsforbud og bortvisning. (Styrket indsats mod stalking). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

8) 2. behandling af L 55 om regulering af bidragssatsen til barselsudligningsordningen

Forslag til lov om ændring af barselsudligningsloven. (Regulering af bidragssatsen til barselsudligningsordningen). Af beskæftigelsesministeren (Mattias Tesfaye, fg.).

9) 1. beh. af L 98 om udvidet ret for arbejdsgivere til refusion m.v. som følge af covid-19

Forslag til lov om ændring af lov om sygedagpenge og barselsloven. (Udvidet ret for arbejdsgiver til refusion og for selvstændige til sygedagpenge som følge af covid-19 samt ny midlertidig periode med ret til dagpenge ved pasning af børn som følge af covid-19). Af beskæftigelsesministeren (Mattias Tesfaye, fg.).

10) 1. behandling af B 6 om korrekt beregning af afregningspriser til ikkekommunale plejevirksomheder

Forslag til folketingsbeslutning om korrekt beregning af afregningspriser til ikkekommunale plejevirksomheder. Af Mette Abildgaard (KF), Jane Heitmann (V), Karina Adsbøl (DF), Mette Thiesen (NB), Henrik Dahl (LA) og Jens Rohde (KD).

11) 1. behandling af B 22 om flytning af § 7-sager fra Familieretshuset til familieretten

Forslag til folketingsbeslutning om flytning af § 7-sager fra Familieretshuset til familieretten. Af Mette Thiesen (NB) m.fl.