Del fra: : :  
26.10.2021 kl. 13:00
Møde i salen
Møde nr. 9 i salen

1) Fremme af F8 om ændring af den danske 3-årsregel for familiesammenføring til flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus

Forespørgsel til udlændinge- og integrationsministeren og udlændinge- og integrationsministeren om ændring af den danske 3-årsregel for familiesammenføring til flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus til en 2-årsregel. (Hasteforespørgsel). Af Kristian Thulesen Dahl (DF) m.fl.

2) 1. behandling af L 14 om Implementering af initiativer i aftale om politiets og anklagemyndighedens økonomi

Forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven, hvidvaskloven og forskellige andre love. (Implementering af initiativer i aftale om politiets og anklagemyndighedens økonomi 2021-2023, herunder etablering af National enhed for Særlig Kriminalitet). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

3) 1. behandling af L 15 om styrket indsats mod stalking

Forslag til lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven og lov om tilhold, opholdsforbud og bortvisning. (Styrket indsats mod stalking). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

4) 1. beh. af L 16 om om ændring af lov om forbrugeraftaler og lov om aftaler og andre retshandler på formuerettens område

Forslag til lov om ændring af lov om forbrugeraftaler og lov om aftaler og andre retshandler på formuerettens område. (Ændring af reglerne om forbrugeraftaler som følge af implementering af visse dele af direktivpakken New Deal for Consumers (moderniseringsdirektivet) og ændringer af forbrugerbeskyttende regler, der falder uden for implementering af moderniseringsdirektivet). Af justitsministeren (Nick Hækkerup).

5) 1. behandling af L 27 om forenkling og præcisering af regler om finansiering, mellemkommunal refusion og satsregulering m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område, lov om social service og lov om bekæmpelse af ungdomskriminalitet. (Forenkling og præcisering af regler om finansiering, mellemkommunal refusion og satsregulering m.v.). Af social- og ældreministeren (Astrid Krag).

6) 1. beh. af L10 om ophævelse af forbud mod teknisk bistand og indførelse af straffebestemmelse for ny kontrol med cyberovervågningsprodukter

Forslag til lov om ændring af lov om anvendelsen af visse af Den Europæiske Unions retsakter om økonomiske forbindelser til tredjelande m.v. (Ophævelse af forbud mod teknisk bistand og indførelse af straffebestemmelse for ny kontrol med cyberovervågningsprodukter). Af erhvervsministeren (Simon Kollerup).

7) 1. beh. af L11 om tilpasninger af reglerne om administration af EU-forordninger vedrørende Regionalfonden, Socialfonden Plus m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om administration af tilskud fra Den Europæiske Regionalfond og Den Europæiske Socialfond og lov om erhvervsfremme. (Tilpasninger af reglerne om administration af EU-forordninger vedrørende Regionalfonden, Socialfonden Plus og Fonden for Retfærdig Omstilling m.v.). Af erhvervsministeren (Simon Kollerup).