Del fra: : :  
25.04.2024 kl. 10:00
Møde i salen
Møde nr. 85 i salen

1) Fremme af F 33 om regeringens ældrereform

Forespørgsel til ældreministeren om regeringens ældrereform. Af Peter Kofod (DF) og Pia Kjærsgaard (DF).

2) Fortsættelse [afstemning] af F 26 om rigsfællesskabets muligheder og udfordringer

Forespørgsel til statsministeren om rigsfællesskabets muligheder og udfordringer. Af Flemming Møller Mortensen (S), Louise Elholm (V), Karsten Hønge (SF), Carsten Bach (LA), Nanna W. Gotfredsen (M), Kenneth Fredslund Petersen (DD), Tina Cartey Hansen (KF), Jette Gottlieb (EL), Christian Friis Bach (RV), Alex Ahrendtsen (DF), Helene Liliendahl Brydensholt (ALT), Aki-Matilda Høegh-Dam (SIU), Aaja Chemnitz (IA), Anna Falkenberg (SP) og Barbara Gaardlykke Apol (JF) m.fl.

3) 2. (sidste) behandling af B 18 om at gennemføre den annullerede udflytning af velfærdsuddannelser

Forslag til folketingsbeslutning om at gennemføre den annullerede udflytning af velfærdsuddannelser. Af Marlene Harpsøe (DD) m.fl.

4) 2. (sidste) behandling af B 72 om stop af besparelser på universiteternes grønne forskning og rådgivning

Forslag til folketingsbeslutning om stop af besparelser på universiteternes grønne forskning og rådgivning. Af Sascha Faxe (ALT) og Christina Olumeko (ALT).

5) 2. (sidste) behandling af B 59 om en dansk tiltræden til det forstærkede samarbejde i EU om en skat på finansielle transaktioner

Forslag til folketingsbeslutning om en dansk tiltræden til det forstærkede samarbejde i EU om en skat på finansielle transaktioner. Af Pelle Dragsted (EL) m.fl.

6) 2. (sidste) behandling af B 77 om en afgift på brugen af privatfly

Forslag til folketingsbeslutning om en afgift på brugen af privatfly. Af Søren Egge Rasmussen (EL) m.fl.

7) 1. behandling af B 198, forslag til folketingsbeslutning i henhold til grundlovens § 47 med hensyn til statsregnskabet for finansåret 2022

Forslag til folketingsbeslutning i henhold til grundlovens § 47 med hensyn til statsregnskabet for finansåret 2022. Af Finansudvalget.

8) 1. behandling af L 132 om udgiftslofter og konsekvenser af aftale om reform af personskat m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2025, lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2026 og lov om fastsættelse af udgiftslofter for stat, kommuner og regioner for finansåret 2027. (Konsekvenser af aftale om reform af personskat af 14. december 2023 m.v.) Af finansministeren (Nicolai Wammen).

9) Forhandling af F 20 om botilbudspladser

Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren og social- og boligministeren om botilbudspladser. Af Marlene Harpsøe (DD), Katrine Daugaard (LA), Brigitte Klintskov Jerkel (KF) og Mette Thiesen (DF) m.fl.

10) 1. behandling af L 152 om skærpede betingelser for at opnå ret til kontanthjælp

Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik. (Skærpede betingelser for at opnå ret til kontanthjælp). Af udlændinge- og integrationsministeren (Kaare Dybvad Bek).

11) 1. behandling af L 153 om bo- og gaveafgiftsfritagelse

Forslag til lov om ændring af boafgiftsloven. (Bo- og gaveafgiftsfritagelse). Af skatteministeren (Jeppe Bruus).

12) 1. behandling af B 147 om ændringer i skattelovgivningen til fremme af cyklismen

Forslag til folketingsbeslutning om ændringer i skattelovgivningen til fremme af cyklismen. Af Jette Gottlieb (EL) m.fl.