Del fra: : :  
30.04.2024 kl. 13:00
Møde i salen
Møde nr. 87 i salen

1) Fremme af F 34 om fritidsjob

Forespørgsel til beskæftigelsesministeren om fritidsjob. Af Sólbjørg Jakobsen (LA) m.fl.

2) Fortsættelse [afstemning] af F 7 om den højt specialiserede del af socialområdet

Forespørgsel til finansministeren, indenrigs- og sundhedsministeren og social- og boligministeren om den højt specialiserede del af socialområdet. Af Marlene Harpsøe (DD), Charlotte Broman Mølbæk (SF), Katrine Daugaard (LA), Andreas Karlsen (KF), Rosa Lund (EL), Lotte Rod (RV), Mette Thiesen (DF) og Nikoline Erbs Hillers-Bendtsen (ALT).

3) Fortsættelse [afstemning] af F 20 om botilbudspladser

Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren og social- og boligministeren om botilbudspladser. Af Marlene Harpsøe (DD), Katrine Daugaard (LA), Brigitte Klintskov Jerkel (KF) og Mette Thiesen (DF) m.fl.

4) 2. (sidste) behandling af B 110 om at fjerne den officielle anerkendelse af Det Islamiske Trossamfund

Forslag til folketingsbeslutning om at fjerne den officielle anerkendelse af Det Islamiske Trossamfund. Af Mikkel Bjørn (DF) m.fl.

5) 2. (sidste) behandling af B 5 om at forbyde privatpersoners affyring af fyrværkeri på andre tidspunkter end nytårsaften m.v.

Forslag til folketingsbeslutning om at forbyde privatpersoners affyring af fyrværkeri på andre tidspunkter end nytårsaften og indskrænke tidsrummet for tilladt køb og salg af fyrværkeri. Af Pia Kjærsgaard (DF) m.fl.

6) 2. behandling af L 107 om gennemførelse af direktiv om virksomheders bæredygtighedsrapportering m.v.

Forslag til lov om ændring af årsregnskabsloven, revisorloven og forskellige andre love. (Gennemførelse af EU-direktiv om virksomheders bæredygtighedsrapportering og EU-direktiv om forhøjelse af størrelsesgrænser i regnskabsdirektivet m.v.). Af erhvervsministeren (Morten Bødskov).

7) 2. behandling af L 122 om ændringer af den finansielle lovgivning

Forslag til lov om ændring af lov om finansiel virksomhed, lov om betalinger, lov om kapitalmarkeder og forskellige andre love. (Tilsyn efter forordning om digital operationel modstandsdygtighed i den finansielle sektor og forordning om markeder for kryptoaktiver, regler for udpegelse af administrationsselskab for Garantifonden og aflønningsregler for firmapensionskasser). Af erhvervsministeren (Morten Bødskov).

8) 2. behandling af L 100 om udmøntning af aftalen om nye rammer for spilmarkedet

Forslag til lov om ændring af lov om spil. (Styrket indsats mod matchfixing, forbedrede sanktionsmuligheder, hjemmel til øget databehandling, ændrede gebyrer for spilleautomater og diverse justeringer af spilområdet). Af skatteministeren (Jeppe Bruus).

9) 2. behandling af L 124 om anvendelse af digitale redskaber i dagtilbud og private pasningsordninger

Forslag til lov om ændring af dagtilbudsloven. (Anvendelse af digitale redskaber i dagtilbud og private pasningsordninger). Af børne- og undervisningsministeren (Mattias Tesfaye).

10) 2. behandling af L 142 om ophævelse af revisionsbestemmelse vedrørende ændring af lov om folkeskolen, lov om friskoler m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om ændring af lov om folkeskolen, lov om friskoler og private grundskoler m.v., lov om social service og lov om en børne- og ungeydelse. (Ophævelse af revisionsbestemmelse). Af børne- og undervisningsministeren (Mattias Tesfaye).

11) 1. behandling af B 125 om at fremme solceller på offentlige og industrielle tage og undgå solceller i naturen

Forslag til folketingsbeslutning om at fremme solceller på offentlige og industrielle tage og at undgå solceller i naturen. Af Morten Messerschmidt (DF) m.fl.

12) 1. behandling af B 148 om at indføre tilladelse til test af atomreaktorer og indføre klare regler på området

Forslag til folketingsbeslutning om at indføre tilladelse til test af atomreaktorer og indføre klare regler på området. Af Steffen W. Frølund (LA) m.fl.

13) 1. behandling af B 155 om at demokratisere olie- og gaspolitikken

Forslag til folketingsbeslutning om at demokratisere olie- og gaspolitikken. Af Theresa Scavenius (UFG).

14) Forhandling af F 21 om inddragelse og støtte af pårørende

Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren, social- og boligministeren og ældreministeren om inddragelse og støtte af pårørende. Af Marlene Harpsøe (DD) m.fl.

15) 1. behandling af B 183 om at fratage ferierejsende flygtninge deres flygtningestatus

Forslag til folketingsbeslutning om at fratage ferierejsende flygtninge deres flygtningestatus. Af Mikkel Bjørn (DF) m.fl.

16) 1. behandling af B 138 om liberalisering af taxilovgivningen i landdistrikter

Forslag til folketingsbeslutning om liberalisering af taxilovgivningen i landdistrikter. Af Jens Meilvang (LA) m.fl.

17) 1. behandling af B 153 om sikring af planlagte BRT-ruter i hovedstadsområdet

Forslag til folketingsbeslutning om sikring af planlagte BRT-ruter i hovedstadsområdet. Af Jette Gottlieb (EL) m.fl.

18) 1. behandling af B 170 om at sænke aldersgrænsen for at tage kørekort til stor knallert fra 18 til 16 år

Forslag til folketingsbeslutning om at sænke aldersgrænsen for at tage kørekort til stor knallert fra 18 til 16 år. Af Kenneth Fredslund Petersen (DD) m.fl.a