Den direkte transmission forventes at begynde fredag 3. maj 2024 klokken 09:00

Påmind
03.05.2024 kl. 09:00
Møde i salen
Møde nr. 89 i salen

1) 1. behandling af L 160 om styrkelse af tilsynet med efterretningstjenesterne

Forslag til lov om ændring af lov om Politiets Efterretningstjeneste (PET), lov om etablering af et udvalg om forsvarets og politiets efterretningstjenester og lov om beskyttelse af whistleblowere. (Styrkelse af tilsynet med efterretningstjenesterne). Af justitsministeren (Peter Hummelgaard).

2) 1. behandling af B 157 om at sikre bedre forhold for sexarbejdere

Forslag til folketingsbeslutning om at sikre bedre forhold for sexarbejdere. Af Katrine Daugaard (LA) m.fl.

3) 1. behandling af B 161 om at nedsætte en arbejdsgruppe med henblik på at sikre ordentlige forhold for mennesker i prostitution

Forslag til folketingsbeslutning om at nedsætte en arbejdsgruppe med henblik på at sikre ordentlige forhold for mennesker i prostitution. Af Brigitte Klintskov Jerkel (KF) m.fl.

4) 1. behandling af B 168 om at indføre behandlingsgaranti til børn og unge fra familier med stof- eller alkoholafhængighed

Forslag til folketingsbeslutning om at indføre behandlingsgaranti til børn og unge fra familier med stof- eller alkoholafhængighed. Af Brigitte Klintskov Jerkel (KF) m.fl.

5) 1. behandling af L 178 om modernisering af public service-puljen, revisionsbestemmelser for de regionale TV 2-virksomheder m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed m.v. og lov om mediestøtte. (Modernisering af public service-puljen, ændring af revisionsbestemmelser for de regionale TV 2-virksomheder, ændring af regler for aktindsigt for DR og de regionale TV 2-virksomheder og ændring af støttelofter for ugeaviser). Af kulturministeren (Jakob Engel-Schmidt).

6) 1. behandling af L 170 om smidigere rammer for rekruttering af udenlandske sundhedspersoner fra Tredjelande

Forlag til lov om ændring af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed og udlændingeloven. (Anbefalinger fra taskforce om udenlandsk arbejdskraft og ændring af gebyrer for autorisation af sundhedspersoner). Af indenrigs- og sundhedsministeren (Sophie Løhde).

7) 1. behandling af L 171 om udvidelse af tilskudsordning til tandpleje for udvalgte patientgrupper m.v.

Forslag til lov om ændring af sundhedsloven. (Udvidelse af ordning om tilskud til tandpleje for udvalgte patientgrupper og bestemmelse om territorial gyldighed for Færøerne). Af indenrigs- og sundhedsministeren (Sophie Løhde).

8) 1. behandling af L 172 om pligtmæssige lagre af kritiske lægemidler m.v.

Forslag til lov om ændring af lov om lægemidler. (Pligtmæssige lagre af kritiske lægemidler m.v.). Af indenrigs- og sundhedsministeren (Sophie Løhde).

9) 1. behandling af L 173 om udmøntning af dele af forebyggelsesplanen målrettet børn og unge – tobak, nikotin og alkohol

Forslag til lov om ændring af lov om tobaksvarer m.v., lov om elektroniske cigaretter m.v. og lov om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 18 år. (Udmøntning af dele af forebyggelsesplanen målrettet børn og unge – tobak, nikotin og alkohol). Af indenrigs- og sundhedsministeren (Sophie Løhde).